ücretsiz bedava arkadaşlık ve evlilik sitesi

Hoşgeldin, ziyaretçi! [ Kayıt Et | Giriş YapRSS Feed  |   | 

 

 

ciddi ilişki arıyorum 05532827219

  • Bu Kişi Arkadaşını buldu
  • Ülke: Türkiye
  • Şehir: izmir
  • Yaşınız: 20
  • Aradığınız İlişki Türü: Uzun süreli ilişki, Evlilik
  • Sac Renginiz: Acik Kahve
  • Göz renginiz: Acik Kahve
  • Sevdiğiniz sporlar: Fitness, Yüzme, Diğer
  • Yaptığınız sporlar: Fitness, Yüzme
  • Tuttuğunuz takım: beşiktaş
  • En iyi yaptığınız yemekler: yaprak sarması makarna sigara böreği
  • Sevdiğiniz alkollü ya da alkolsüz içkiler?: bira kahve çay
  • Vücut yapınız: Balık eti
  • Boyunuz: 1 65
  • Vücudunuzun en beğendiğiniz yerleri: Saçlar, Göğüsler
  • Vücudunuzda dövme veya piercing var mı?: Asla istemem
  • Fiziksel bir engeliniz var mı?: Yok
  • Sizi en iyi anlatan hayvan: Köpek
  • Liste: 08 Mayıs 2014 17:23
  • Bitiş Tarihi: 54 gün, 6 saat
31472_180476622101142_1404808771_n

Hakkimda

sakin uysal sessiz bir kişiyim


İlan Referans ID: 657536b92481bd6a

Etiket Yok

5492 toplam görüntüleme, 5 bugün

  

Report problem

Processing your request, Please wait….

16 Yorum a/e “ciddi ilişki arıyorum 05532827219”

  1. süleyman on 09 Mayıs 2014 @ 10:32

    merhaba ben süleyman tanışmak isterseniz telefonum 05323062823 email adresim suleyman3537@hotmail.com.tr

  2. mehmet0253 on 14 Mayıs 2014 @ 14:56

    https://www.facebook.com/#!/mehmet.karakus.756859 kalem telefon yanımda yok canım suraya numaranı yazarmısın görüşelim

  3. Selam

  4. romantik azgın on 15 Haziran 2014 @ 17:03

    slm ben kıvanç izmirden şirinyer tarafındayım yasım29 maddi durumum oldukça iyidir kendime bayan arkadas arıyorum acaba siz olurmusunuz güzel bayan sizinle tanısmak görüsmek istiyorum 05357918602

  5. ferdikarta on 09 Temmuz 2014 @ 12:35

    Merhbama a nasılsız ben ferdi bursa dan yasıyorum benmim burdaki ama cım evlik tabi sizide öleyse sizile tansımak işterim ferdikarta_@hotmail.com 05369945904

  6. slm msn den görüşelimmi

  7. bu kizla sevgiliyim ben konusan varmi yada yazisan birisi bu siteden bana haber versin karasevdam2002@hotmail.cm

  8. durustyakisikli on 16 Ağustos 2014 @ 02:25

    güzel insan arkadas olabilirmiyiz

  9. telefon yazmışsında kapalı eklersen tanışalım

  10. ömer aydın on 22 Ekim 2014 @ 17:31

    Merhaba meraydnomer01@outlook.com.tr adresinden bana ulaşabilirsiniz

  11. berkay2003 on 28 Ekim 2014 @ 01:29

    Gercekten iyi bir yasam ve gelecek istiyorsan bana yaz gercekten senin özlemin duydugun yasami sana fazlasiyla saglarim,yaz bana dedayli konusalim. berkay-mahmutlu@hotmail.com

  12. merhaba 0543 618 44 15 telefonum eğer evlilik için çiddi dusunuyosan beklıyorum

  13. Ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24
    mersinli bayanlardan arama ve mesaj bekliyorum
    yanlız bayanlar cagrıya cevap yok 05064942008

  14. sizi cok begendim

  15. 05532721553 ömer tanısmak bir yuva kurmak

  16. kakamea45 on 19 Ocak 2015 @ 22:06

    **.. SLM. EN GÜZEL ÇİÇEKLER, FARKINA VARILMAYAN ÇİÇEKLERDİR..** ( MANİSADAN KADİR YAŞ:32-BOY:1:75-BEKAR, OLDUKÇA YAKIŞIKLI KENDİ İŞYERİ OLAN BİRİSİYİM :) BELKİ KLASİK OLACAK AMA, DÜRÜST, KENDİNE GÜVENEN, ÖZÜ SÖZÜ BİR, MÜTEVAZİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM..NOT: DIŞ GÖRÜNÜMÜNÜN BENİM İÇİN GERÇEKTEN BİR ÖNEMİ YOK…VODAFONE: 0546 499 37 82 ÖZEL AÇIK..SAYGILARIMLA )

Yorum Yaz


dokuz − = 6

Bu ilana başvurmak için formu doldurarak yayıncıyla iletişime geçiniz.

Yayıncı hakkında bilgi

Diğer ilanları asi_izmirrrrrr

  • Bu yayıncının başka ilanı bulunamadı.
Son eklenenler asi_izmirrrrrr »
                 ÖNEMLİ UYARI !!!
* Sahte evlilik dolandırıcılığına dikkat
* Yurtdışı/bilinmeyen numaraları aramayın
* Yurtdışından dolandırıcılara dikkat
* Hiç kimseye ödeme yapmayın
* Bazen fotoğraflar gerçek olmayabilir
*Evlenmek vaadiyle para isteyenlere ailesinin veya kendisinin zor durumda olduğunu söyleyenlere inanmayınız!